Le Petit Raisin

9
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Petit Raisin is gevestigd in een gerenoveerde voormalige papiermolen uit 1688, die tot woonhuis en gite zijn verbouwd. De gite heeft een gedeelde oprijlaan en parkeerplaats (ongeveer 10 x 8). Dit vakantiehuis biedt nu modern comfort, terwijl toch veel van het oude karakter bewaard is gebleven. Alle kamers hebben nieuw meubilair en zijn ruim en comfortabel. Er is tv met Engelse zenders en een Franse TNT-box. Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers waar in totaal plaats is voor 6 personen (2 tweepersoons en 2 eenpersoonsbedden). Op deze verdieping is ook een familiebadkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische radiatoren aan de muren en de badkamer heeft een handdoekenradiator.
Beneden is een open woonkamer met open keuken, eethoek en een gezellige houtkachel. Er is een toilet op de benedenverdieping en een eigen patio met een eettafel voor 6.
Gasten zijn welkom om het hele terrein van ruim 2 ha rond te struinen, waaronder tuin, bos, boomgaard en beekjes. U mag ook de kippen voeren en de eenden, en van de scharreleieren genieten. Kom relaxen en genieten van de rust op het zwembadterras, compleet met een plonsbad van 4 m en zonnebedden. Ook is er een jeu-de-boulesbaantje, een trampoline, een basketbalnet en een badmintonnet, en zelfs een paar fietsen die u kunt gebruiken zonder kosten.

Boekingsinformatie

Ligging le petit raisin

De ligging van "le petit raisin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.