Le Lièvre

2
Gites.nl logo

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in 'Le Lievre', ons vakantiehuis in het hart van het platteland van Charentais.
Onze verbluffend mooi verbouwde schuur biedt de meest schitterende uitzichten over het landschap en een verbazingwekkend gevoel van vrede en rust en één zijn met de natuur.
Er is een ruime en stijlvolle mezzanine/vide-slaapkamer met openslaande deuren naar een balkon met uitzicht over de vallei en de bossen erachter met en-suite badkamer met douche.
Er zijn twee sets van dubbele deuren, die leiden van de woonkamer en eetkamer keuken naar een groot dek met verreikende, prachtig uitzicht en met eettafel en ligstoelen. Wat is er lekkerder dan chillen met een koud glas wijn terwijl je geniet van alles wat de natuur te bieden heeft.
De lounge heeft een houtkachel voor gezellige winteravonden en leidt naar een goed uitgeruste eetkeuken waar op lange zomeravonden dineren in de buitenlucht een must en een puur genot is. Kijken naar de herten die meanderen over de zonnebloemvelden, luisteren naar de vogelgeluiden en als je geluk hebt, het wilde zwijn zien foerageren in het bos en het geweldige gevoel van rust en één zijn met de natuur.
Voor iedereen die van sterren kijken houdt, zijn de nachtelijke luchten echt magnifiek en zie je zeker de meest spectaculaire zonsondergangen. Als je Le Lievre binnenkomt, zie je de mooie kleine ommuurde binnenplaats, waar je je ochtendkoffie kunt nemen in de schaduw van de oude walnotenboom.

Boekingsinformatie

Ligging le lièvre

De ligging van "le lièvre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.