Chez Fert Country Cottage

9.9
2
Gites.nl logo

Het huisje staat op het terrein van Chez Fert, in een adembenemend mooi gebied, aan de rand van Villebois Lavalette en Ronsenac. Het is geschikt voor 2 personen en ligt geheel op 1 verdieping. De vloeren zijn van hout en er zijn zichtbare houten balken en stenen muren, die het geheel een eigen charme geven. Deze mooie gite heeft een warme, huiselijke sfeer.
Indien gewenst is er de mogelijkheid om een derde persoon bij te plaatsen.
U vindt er een:
- nieuwe badkamer met een powerdouche en antislip-tegelvloer. Er is een porseleinen wastafel met een geornementeerde spiegel en een stijlvolle verlichting, evenals een kastje. Handdoeken zijn inbegrepen. Er is prachtig uitzicht op de tuin en het omringende landschap.
- een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden met zonnige gele spreien en gordijnen. Er is voldoende bergruimte voor uw kleding. Alle beddengoed is inbegrepen. Ook hier treft u houten vloeren, balken en stenen muren aan.
Ramen met dubbel glas bieden een schitterend uitzicht op de tuin. Openslaande deuren leiden naar:
- een gezellige woonkamer, met echte houten balken, een grote open haard met een houtkachel, een satelliet-tv, een dvd-speler met een assortiment films en boeken. Ook zijn er tafeltjes en een staande lamp.
- een keukenhoek, met koelkast, magnetron, broodrooster, dubbele kookplaat met afzuigkap, roestvrij stalen aanrecht, alle keukenbenodigdheden.

Boekingsinformatie

Ligging chez fert country cottage

De ligging van "chez fert country cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.