La Cigalle

9.8
2
Gites.nl logo

GITE MET PRIVE ZWEMBAD
Indeling gite:
Het vakantieverblijf met prive zwembad is een afgescheiden gedeelte van ons eigen huis, open sinds mei 2018.
Men komt binnen door een eigen entree in de eetkamer/keuken met prachtig uitzicht over de naastgelegen velden, keuken o.a. voorzien van koelkast met vriesvak, afwasmachine, waterkoker en oven.
Koffie, thee, suiker, zout ed. aanwezig.
Aansluitend een lichte woonkamer met openslaande tuindeuren met sfeervolle houtkachel, electrische verwarming, bank en fauteuils en voor de liefhebbers flatscreen met nederlandse Canal digital.
Uitzicht over de glooiende tuin en het dorpje.
Aparte slaapkamer met uitzicht over de tuin, boxspring (1.60-2.00) en aansluitend royale hal met kledingkasten en badkamer met douche, wc en wastafel.
Diversen: Gratis Wifi, gevulde boekenkast, gezelschap spelletjes, gebruik van strijkplank/strijkbout en badlakens voor bij het zwembad.
Het vakantieverblijf is geschakeld aan ons huis, maar geheel prive met eigen entree, parkeerplaats, afgeschermde tuin met verschillende zitjes (zon of schaduw) o.a. prieel begroeid met blauwe regen en voorzien van een prive zwembad (houten opbouwbad), geheel omgeven door hoge heg en lekkere ligstoelen, dus privacy gegarandeerd.
Om optimaal te genieten kan er op verzoek gebruik worden gemaakt van Table d'hotes (3gangen menu met wijn en koffie of thee), een uitgebreid ontbijt of op de aankomstdag een lekkere ovenschotel met een gezonde salade. Ook mogelijk om vegetarische maaltijd te verkrijgen.
Prijs table d'hotes: Diner 3-gangen incl drinken 17.50 euro p.p. incl drinken.Ontbijtservice 5 euro p.p Welkomstmenu 30 euro voor 2 personen.
De Gite dient netjes en opgeruimd te worden achtergelaten.
Vanaf mei 2020 hebben wij ook een zgn Trekkershut te huur (facebook SLAPEN ONDER HET HOOI) voor 50 euro per dag incl ontbijt. Deze kan gebruikt worden om eventueel een dag eerder aan te komen en/of een dag langer te blijven. Of voor extra familie/vrienden tijdens het verblijf in de gite.
Dus als U op zoek bent naar een heerlijke ontspannen vakantie, volop genieten en vooral luieren, nietsdoen of juist sportief bezig wilt zijn dan bent U bij la Cigalle aan het juiste adres. Graag heten wij U van harte welkom.

Boekingsinformatie

Ligging la cigalle

De ligging van "la cigalle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.