Gîte Le Loriot

10
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Loriot is een zeer comfortabele gîte in de prachtige regio Charente die perfect geschikt is voor stellen. Dit fijne huis is genesteld in het glooiende Franse landschap en heeft één slaapkamer. Het is ontworpen als een plek om te ontspannen, te genieten van het mooie weer (waar de regio beroemd om is), proef het heerlijke lokale eten en wijn, bezoek de overvloedig aanwezige lokale attracties en neem deel aan landelijke bezigheden.
Het vakantiehuis heeft een prachtig uitzicht over het dorp en vanaf het terras bij het zwembad heeft u een weids uitzicht over het omliggende landschap. Het grote privézwembad en de bijbehorende buitendouche en terras zijn exclusief voor gasten. U hebt ook toegang tot een tuin die leidt naar de molenbeek van de rivier L'Argentor en dit is een aangename plek om te ontspannen.
De twee verdiepingen tellende woning bestaat uit een open keuken / eetkamer / woonkamer (29m2) op de begane grond. De goed uitgeruste keuken heeft een grote koelkast met vriesvak, spoelbak, vaatwasser, gaskookplaat en combimagnetron. Andere apparaten zijn een Nespresso-apparaat, kwaliteit Dualit broodrooster en waterkoker, plus strijkijzer en strijkplank. De woonkamer is voorzien van comfortabele stoelen, plus een 43-inch/103 cm LED flatscreen-tv met satellietzenders in het Engels.
Een houten trap leidt naar een grote slaapkamer (21m2) op de eerste verdieping met zichtbare balken, stenen en houten vloerplanken. Deze slaapkamer kijkt uit over het dorp. Een matras met 8.000 pocketveren op het divanbed van 150 cm is ontworpen om een extreem comfortabele nachtrust te bieden en wordt geleverd met Egyptisch katoenen beddengoed met 400 draden per inch. Deze kamer biedt uitzicht over het dorp. De aangrenzende badkamer (5m2) beschikt over een douche, wastafel, toilet en een verwarmd handdoekenrek. Katoenen badhanddoeken en badjassen zijn aanwezig voor de gasten. Het badkamerraam aan de achterkant van het pand en biedt uitzicht over de weilanden.
De gite heeft centrale verwarming en gratis Wi-Fi. Een selectie van boeken en bordspellen zijn beschikbaar.
Aan de voorzijde van het pand ligt een terras op het zuiden met een houten bank, een eethoek, een gasbarbecue en leidt naar een zomerkeuken in de buitenlucht, die bij warm weer een welkome schaduw biedt. Het grote zwembad (9m x 4m) aan de andere kant van het gebouw profiteert van de zon van zonsopgang tot zonsondergang en bevindt zich op een omheind lager gelegen terras met vrij uitzicht over het omringende landschap. Hier zijn ligstoelen met kussens, een bank, grote parasol, eettafel en stoelen en een douche op zonne-energie. Het zwembad is beschikbaar van mei tot en met september en is voor het exclusieve gebruik van gasten, evenals het bijbehorende terras. Handdoeken voor het zwembad worden geleverd voor de gasten.
Er is een zithoek beneden aan de tuin die wordt begrensd door een beekje. Gasten zijn van harte welkom om te ontspannen in deze rustige ruimte en de natuur te observeren.
Deze gîte is verbonden aan het huis van de eigenaars, maar heeft een eigen ingang. Er is ruime parkeerplaats op het terrein beschikbaar. De eigenaars hebben twee vriendelijke honden op het terrein.

Boekingsinformatie

Ligging gîte le loriot

De ligging van "gîte le loriot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.