Alouette

10
5
Gites.nl logo

Alouette is een rustieke cottage met 2 slaapkamers op de binnenplaats en heeft een studio / lounge / keuken / eetkamer die volledig is uitgerust. Het huisje heeft twee grote ruime slaapkamers, de slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de tweede slaapkamer heeft drie eenpersoonsbedden, beide met uitzicht op de omheinde binnenplaats. Een open schuur op de binnenplaats biedt een openlucht buitenterras, exclusief voor Alouette-gasten.
Alouette bevindt zich op een niveau, maar de toegang tot de accommodatie verloopt via een klein aantal stappen
Naast de binnentuin hebben de gasten ook toegang tot de ruime gedeelde tuin van 1,5 hectare met een verwarmd zwembad van 11x7m in een veilig omheind zwembad. Er is voldoende ruimte voor een verscheidenheid aan balspelen, tafeltennis en Pétange. Voor de minder energieke en voor degenen die liever ontspannen en de wereld aan u voorbij laten gaan, zijn er hangmatten en voldoende ligstoelen rondom het zwembad, allemaal omgeven door velden met zonnebloemen en wijnstokken zo ver het oog reikt.

Boekingsinformatie

Ligging alouette

De ligging van "alouette" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.