Vieille Grange

6
Gites.nl logo

OVERZICHT
Dit huisje met drie slaapkamers is gerenoveerd in een oude schuur en biedt een eigentijdse uitstraling met veel karakter en comfort. La Vieille Grange is een van de kleine groep huisjes in L'Hameau, op slechts een paar minuten lopen van Longeveau.
Er zijn twee slaapkamers op de begane grond, waaronder een royale tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer. Er is ook een tweepersoonskamer (met naar wens twee enkele of een tweepersoonsbed) en een aparte doucheruimte / w.c. Als u naar boven gaat, is er een extra slaapkamer met twee enkele bedden (of tweepersoonsbed) met een eigen badkamer.
De open keuken / eetkamer / woonkamer heeft een groot glazen raam met dubbele deuren die uitkomen op een balkon. De keuken is volledig uitgerust met een heteluchtoven, gaskookplaat, vaatwasser en al het keukengerei dat u nodig heeft voor uw verblijf. Beneden is ook een wasmachine te vinden. Er is genoeg eetruimte voor iedereen, zowel binnen als buiten. Het gedeeltelijk overdekte balkon biedt uitzicht over het landschap van de Charente / Dordogne-grenzen en geniet van 's ochtends tot' s avonds in de zon. Een BBQ en ligstoelen zorgen ervoor dat u het meeste uit de lange zomerdagen haalt.
De woning is afgewerkt met een hoge standaard. Veel van de oude eiken balken zijn prominent aanwezig, maar passen toch goed bij de stijl en gratie van de nieuwe afwerking. Gasten van de Vielle Grange hebben toegang tot het Hameau-zwembad, dat wordt gedeeld met de andere huisjes in de cluster. Plus de andere zwembaden en faciliteiten van Longeveau zijn slechts een korte wandeling verwijderd ...

Boekingsinformatie

Ligging vieille grange

De ligging van "vieille grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.