Etable

4
Gites.nl logo

Deze lichte cottage op het westen heeft een ruime keuken en eetkamer op de begane grond. Aan de achterkant hiervan is een grote tweepersoonsslaapkamer met eigen, aangrenzende badkamer en directe toegang tot het zijterras. De lounge bevindt zich op de eerste verdieping met zichtbare eiken balken en een prachtig uitzicht over de golfbaan en het open landschap daarbuiten. De andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, die aaneengeschoven kunnen worden, bevindt zich achter de woonkamer, ook met en-suite.
De woning is uitgerust met al uw serviesgoed en keukenbenodigdheden, inclusief vaatwasser. Er zijn wasfaciliteiten in de buurt. Extra apparatuur is vaak op aanvraag beschikbaar, met name voor baby's en kinderen. De tuin is ingericht met ligstoelen, eettafel en stoelen en een BBQ.
L'Etable heeft een eigen terras aan de zijkant en een ruime tuin aan de achterkant. Het huisje grenst aan de golfbaan en geniet van de hele middag- / avondzon en vrij uitzicht over de vallei.

Boekingsinformatie

Ligging etable

De ligging van "etable" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.