Ecurie

8
Gites.nl logo

Dit charmante en populaire vakantiehuis is op een slimme manier ingericht, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het prachtige originele hout en het metselwerk. Het is een ruime gite met een woonkamer op de eerste verdieping, een aparte eethoek en keuken. Iedereen geniet altijd van het prachtige uitzicht over de golfbaan en van de velden en bossen in de vallei.
Ook bevindt zich op de eerste verdieping een slaapkamer met tweepersoonsbed en een eigen aangrenzende badkamer. Beneden is er nog een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer en een inloopkast, plus toegang tot het zijterras. Nog twee slaapkamers met 2 aparte bedden (kunnen desgewenst aaneengeschoven worden tot groot tweepersoons) delen een aparte doucheruimte en wc.
Het huisje heeft een terras aan de zijkant, ideaal voor barbecues, en een tuin aan de achterkant, die naar de golfbaan erachter leidt. Dubbele deuren die uitkomen vanuit de woonkamer boven, leiden naar een groot terras op de eerste verdieping, met eetgelegenheid buiten en banken - en uitzicht om zeker over naar huis te schrijven! Er zijn voldoende ligstoelen in de tuin, zodat gasten kunnen genieten van de middagzon tot zonsondergang. Plus alle faciliteiten van Longeveau op korte loopafstand.

Boekingsinformatie

Ligging ecurie

De ligging van "ecurie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.