Chez Rétorit

8
Gites.nl logo

Onze verbouwde schuur, Chez Rétorit, is gerestaureerd met behoud van het oorspronkelijke karakter. Het is omgeven door een eigen tuin, met velden aan de overkant en uitzicht op het gehucht Perignac. Chez Rétorit is uitgerust voor maximaal acht personen en is uitermate geschikt voor bijv. twee gezinnen of een multi generaties familie of natuurlijk een klein gezin of een groep vinden kan ook. Er is plaats voor 6 volwassenen en 2 kinderen (in 1 stapelbed), of 4 volwassenen en 4 kinderen )in 1 stapelbed en 1 twin kamer). De inrichting is licht en luchtig en het huis blijft heerlijk koel in de warme zomermaanden.
U komt bij Chez Rétorit binnen via de keuken na een trap omhoog, dan een paar treden naar beneden brengt u naar de hoofdgang die naar alle 4 de slaapkamers en badkamers leidt en ook de huiskamer en het overdekte terras. Aan het einde van de gang heeft de zeer ruime slaapkamer met Kingsize bed een eigen en-suite badkamer met bad en douche. Naast de masterbedroom bevindt zich de gedeelde familiebadkamer met douche. Aan de rechterkant van deze badkamer bevindt zich een stapelbedkamer voor 2 kinderen. Tegenover deze kamer bevindt zich de tweepersoonskamer met 2 bedden (te bereiken via een paar treden omhoog). De andere tweepersoonskamer (1 dubbel bed) bevindt zich tegenover de keuken. De hoofd-gang heeft direct toegang tot het overdekte buitenterras. De woonkamer, ook een paar treden hoger, heeft zitplaatsen voor 8 personen en een eettafel met stoelen.
Kinderen en volwassenen kunnen heerlijk genieten van het privé zwembad, dat is omheint door een hek (sluitbaar met sleutel) en het verlichte terras rond het zwembad biedt een heerlijke plek om te ontspannen met een glas wijn in de avond. De tuin is groot genoeg voor kinderen om te fietsen, een balletje te trappen en zich te vermaken. Er is voldoende ruimte om in de zon of in de schaduw te zitten en de gasten genieten van het buiten eten , onder het overdekte terras of in de schaduw van de bomen.

Boekingsinformatie

Ligging chez rétorit

De ligging van "chez rétorit" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.