Le Petit Pible

10
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Petit Pible is een recent gerenoveerd huis, een mix van oud en nieuw van hoge kwaliteit, met behoud van dat echte Franse gevoel. De eigen ingang met openslaande deuren leidt naar de woonkamer / keuken. Er is een moderne keuken, handgemaakt met lokaal gewonnen eikenhout. Het heeft een koelkast, een magnetron en een conventionele oven en een inductiekookplaat. Er is een lokaal vervaardigde ronde eiken tafel, gemaakt van een oude trapnaaimachine. Aan de andere kant van de kamer zijn er twee fauteuils voor die ontspannende momenten om je favoriete boek te lezen, vanuit het raam naar het uitzicht te kijken of naar de smart-tv aan de muur met Engelse, Franse en Duitse zenders te kijken. De zichtbare stenen muur en tegelvloer en het kleine zelfgemaakte glas-in-loodraam geven deze ruimte een gezellige Franse sfeer.
De slaapkamer heeft een zeer comfortabel kingsize bed en een gerestaureerde, met chalk geverfde spiegelkast, die oorspronkelijk in Rusland werd gekocht door een lokale bewoner met haar eerste betaalcheque in de jaren dertig van de vorige eeuw. Verdere Franse deuren leiden vanuit de slaapkamer naar de patio met een prachtig uitzicht over het zwembad, het meer, de omliggende tuin en het platteland. Er is een eigen doucheruimte met een grote inloopdouche met een moderne, eigentijdse uitstraling.

Boekingsinformatie

Ligging le petit pible

De ligging van "le petit pible" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.