Verre at la Grue gites

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Grue is een gerenoveerde, charmante gîte, met goede voorzieningen. Dit ruime vakantiehuis in Frankrijk is gerenoveerd in de traditionele Charentais-stijl met stenen muren en eiken balken. De moderne keuken heeft een koelkast / vriezer, vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat en voldoende bestek en servies voor zes personen. De open woonruimte heeft een eettafel voor zes personen en een loungeruimte met satelliet-tv en een dvd-speler. Buiten kun je ontspannen op je eigen binnenplaats met stenen barbecue en een zithoek. Ook is er een tafeltennistafel en een tafelvoetbal in de open spelletjesstal. Aan het verwarmde zwembad van 12 bij 6 meter op de eigen binnenplaats kun je heerlijk ontspannen.
Deze vakantiebestemming is gezinsvriendelijk; we hebben een assortiment aan spullen voor kinderen, zoals kinderstoelen, traphekjes, sterilisatoren, potjes en een wandelwagen enz. Laat ons van tevoren weten wat je nodig hebt en we doen ons best voor je . We bieden ook speelgoed en spelletjes voor kinderen, mocht je dat willen en er is een speelveld.

Boekingsinformatie

Ligging verre at la grue gites

De ligging van "verre at la grue gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.