La Petite Maison

10
2
Gites.nl logo

Gite La Petite Maison is een elegant, modern vakantiehuisje met 1 slaapkamer, speciaal voor 2 personen, met openslaande deuren, die direct uitkomen op het terras bij het zwembad. Word wakker met zonlicht en schaduwen die over uw bed spelen. Neem een verkwikkende duik voordat de wereld wakker wordt en dineer vervolgens op het terras.
Gite La Petite Maison is de nieuwste van onze drie accommodaties. Het is liefdevol gerestaureerd in een voormalige schuur, en omgetoverd tot een prachtige gite met één slaapkamer. Met dubbele deuren vanuit de keuken / woonkamer naar het terras, kijkt de gite uit op het zwembad en biedt volledige luxe. De lichte, heldere en luchtige sfeer en het zichtbare metselwerk en houten balken vormen een goede combinatie.
Er is een grote open keuken / woonkamer, smaakvol ingericht en met vloerverwarming.
In de keuken is er een eethoek en aangrenzende zitkamer, met een televisie en dvd-speler. De keuken beschikt over een aparte kookplaat en oven, magnetron, vaatwasser en koelkast.
De mooie en comfortabele tweepersoonsslaapkamer is uitgerust met licht eiken meubilair en veel opbergruimte.
Een grote doucheruimte completeert deze oase van rust, luxe en rust.
De gite is uitgerust met wifi.
Alle beddengoed en handdoeken, theedoeken inclusief badhanddoeken worden gratis verstrekt.
Naast het leveren van een GRATIS welkomstpakket bij aankomst heeft de accommodatie een patio met tafel en stoelen die zich op het terras bij het zwembad bevinden om de hele dag en vroege avond zon te garanderen.
Het is ideaal om buiten te ontbijten, lunchen en dineren. Ligstoelen en parasols zijn ook aanwezig voor het zwembad. De gite is uitgerust met een barbecue en gereedschap om buiten te dineren.
Er is ook een gratis parkeerplaats voor uw auto.
Gite La Petite Maison maakt deel uit van Maison du Ruisseau, het hoofdgebouw waar u alle 3 gites kunt huren als u dat wilt.

Boekingsinformatie

Ligging la petite maison

De ligging van "la petite maison" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.