Le Tilleul

10
Gites.nl logo

Dit huis is uitstekend geschikt om met twee families te verblijven. Le Tilleul is een prachtig verbouwde hooischuur, bestaande uit 2 aparte, onafhankelijke huisjes met eigen kookgelegenheid naast elkaar, Le Pommier en Le Cerisier, die kwaliteitsaccommodatie bieden voor maximaal 10 personen. Ideaal voor uitgebreide families of families / vrienden die samen op vakantie willen maar ook graag hun eigen huisje willen. Alle faciliteiten en spelletjes, groot zwembad, grote tuinen, fitnessruimte, sauna, petanquebaan en speelpark zijn exclusief voor jullie gebruik. Veel ruimte voor kinderen om te spelen, groot privézwembad om in de zomermaanden te ontspannen, fitnessruimte en sauna of gewoon een perfecte plek om lokale attracties en activiteiten te verkennen, waaronder watersporten en het strand aan het nabijgelegen meer.
Le Tilleul is sympathiek gerestaureerd. In Le Pommier zijn 3 slaapkamers (max. 6 + baby) en Le Cerisier heeft 2 slaapkamers (max. 4 + baby). Alle slaapkamers hebben balkenplafond en gedeeltelijk zichtbare stenen muren en eigenzinnige originele kenmerken, een frisse inrichting en modern meubilair en moderne apparatuur. Bij elke gite kunnen babybedjes worden geplaatst voor baby's / jonge kinderen.
In Le Pommier heeft de hoofdslaapkamer een eigen badkamer met douche en een grote inloopdouche. Vanaf de hal op de begane grond zijn er massief houten deuren die naar alle drie de slaapkamers leiden. Alle slaapkamers bevinden zich op de begane grond aan de noordzijde en blijven daardoor lekker koel in de zomer. Op de begane grond bevindt zich ook de familiebadkamer met een groot bad, toilet. en moderne douche.
Vanuit de entreehal leiden trappen naar de lichte open hooizolder die veel interessante kenmerken heeft, waaronder de galerijtrap en de volledig zichtbare dakconstructie. Aan de oostkant van de woonkamer bevindt zich de ruime loungeruimte met banken, de houtkachel, breedbeeld-tv met HD-satellietontvangst van Britse FreeSat-zenders, Franse zenders, Chromecast voor streaming en Bluetooth-luidspreker.
Aan de westkant is de open keuken voorzien van alle moderne apparatuur waaronder een dubbele inbouwoven, grote koelkast / vriezer, wasmachine, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. er staat een grote boerentafel voor 6 personen en vanuit zowel de keuken als de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot het zeer grote (5m x 3m) op het zuiden gelegen houten balkon / terras op de eerste verdieping. Dit is de perfecte plek om te genieten van een ontspannende koffie in de ochtend of om de zon onder te zien gaan met een glas lokaal rood! Het is ook volledig veilig, dus de ideale veilige plek voor binnen / buiten voor peuters en jonge kinderen om buiten te spelen onder toezicht vanuit de woonkamer.
In de naastgelegen gite Le Cerisier, op de begane grond, hebben zowel de woonkamer als de keuken / eetkamer keramische tegelvloeren, ideaal voor hete zomerdagen. Beide kamers hebben buitendeuren die uitkomen op het terras op het zuiden, dat is uitgerust met terrastafel en stoelen en een elektrisch bedienbare parasol. De woonkamer heeft Britse satelliet-tv, Franse tv-kanalen, dvd-speler en muziekspeaker.
De keuken is ontworpen rond de originele broodoven, de dorseroverbrenging vindt u nog op de muur in het eetgedeelte. Alle belangrijke keukenapparatuur is aanwezig (wasmachine / afwasmachine / koelkast met vriesvak / oven / kookplaat) van Bosch en er is ook een Nespresso individuele 'pod'-koffiemachine.
Op de eerste verdieping ligt de hoofdslaapkamer met eiken bed en een royaal bemeten eigen doucheruimte met grote douche en dubbele wastafels.
Aan de linkerkant van de trap is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die ook een eigen badkamer heeft, met bad met douche. Twee grote eenpersoonsbedden zorgen voor comfort en er is voldoende opslagruimte in de kledingkast, ladekast en nachtkastjes. (Opmerking - het is mogelijk om indien nodig een baby- / kinderbedje toe te voegen).
Beide slaapkamers hebben een spectaculair uitzicht op het zuiden over de tuin en het glooiende landschap daarbuiten en beide hebben ramen over de volle lengte met mooie smeedijzeren beugels.
Alle kamers hebben zichtbare eiken balken en minstens één zichtbare stenen muur (met uitzondering van de master en-suite badkamer met douche, die geen zichtbare stenen heeft) en dit, gecombineerd met de moderne renovatie die het pand heeft ondergaan, zorgt voor een sympathieke combinatie met een historisch karakter en modern gemak, ideaal voor een comfortabele en ontspannen vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging le tilleul

De ligging van "le tilleul" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.