Le Cerisier

4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Cerisier is gevestigd in een prachtig verbouwde hooischuur en biedt nu een kwaliteitsvol vakantiehuis voor 5 personen. Er is een kingsize slaapkamer (met extra kinderbed, indien nodig) en een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden. Het huis is zorgvuldig verbouwd en heeft veel originele kenmerken behouden, waaronder de originele broodoven, en heeft overal zichtbare stenen muren en houten balken. Het beschikt ook over een groot 13m x 6m verwarmd zwembad (juni tot september) met een ondiep gedeelte, ideaal voor kinderen, evenals een fitnessruimte, een sauna en een tafeltennistafel.
Het pand ligt op het zuiden en heeft daarom van de hele dag zon en heeft een prachtig uitzicht vanaf zowel de slaapkamers op de eerste verdieping als de patio op de begane grond, over de grote tuin en het landschap van de Charente.
Het grote zomerterras aan het zwembad biedt een schaduwrijke plek om buiten te eten of gewoon om te ontspannen in de hangmat met een boek. Het is uitgerust met een koelkast, een iPod-dock, een gootsteen, een bank, een patio met tafel en stoelen, een dartbord, kleedruimtes en wc. Het is de ideale plek om te ontspannen terwijl je toch toezicht houdt op de kinderen die plezier hebben in het zwembad.
Keuken en eetkamer
Gecombineerde keuken / eetkamer met veel kwaliteitsapparatuur. Bosch-apparaten, waaronder oven, keramische kookplaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie en wasmachine. Deur direct op het terras op het zuiden.
Woonkamer
De woonkamer heeft comfortabele zitplaatsen: een driezitsbank en twee fauteuils - iPod-dockingstation, dvd-speler en Britse Freesat tv-zenders. Deur naar op het zuiden gelegen patio.
Slaapkamers
Goed geproportioneerde kingsize slaapkamer heeft een eigen badkamer met een ruime douche en dubbele wastafels. Glazen deuren met uitzicht op het zuiden over de tuin en het landschap van de Charente verderop.
Badkamers
Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.
De hoofdslaapkamer heeft een grote doucheruimte met rookgrijze tegels, dubbele wastafels en een grote douche van 120 x 80 cm. De slaapkamer met 2 aparte bedden heeft een eigen badkamer met een bad en een douche in het bad. Beide hebben schuine plafonds, zichtbare houten balken, Velux-ramen en matte paneeldeuren naar de slaapkamers.
Verwarming
Indien nodig is er in alle kamers centraal geregelde elektrische verwarming beschikbaar en de badkamers hebben verwarmde handdoekenrekken.
Vermaak
Grote flatscreen HD-tv met Britse freesat-kanalen, dvd-speler met een uitgebreide selectie dvd's, een iPod-dock en een radio. Dartbord op zomerterras en tafeltennistafel.

Boekingsinformatie

Ligging le cerisier

De ligging van "le cerisier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.