La maison benaise

4
Gites.nl logo

La Maison Benaise, onze tweehonderd jaar oude boerderij, is recent volledig gerenoveerd met behoud van vele authentieke elementen. De boerderij ligt op de grens van de Charente met de Périgord. Op de benedenverdieping is er een gezellige woonruimte met een houtkachel en een moderne open keuken. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, magnetron, koelkast met vriezer, Senseo, waterkoker en alle keukengerei om te koken. Er worden zowel basis producten (koffie, thee, suiker) als huishoudelijke producten (afwasmiddel, vuilniszakken) verstrekt. Linnengoed is eveneens in de prijs inbegrepen (lakens, handdoeken, theedoeken). De badkamer is voorzien van een grote douche, een wastafel en een toilet.
Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed (King size) en voor de kinderen twee eenpersoonsbedden.
Zonneterras met barbecue, spelletjes voor kinderen en boeken zijn allemaal aanwezig. De tuin (1000 m²) is volledig omheind, net zo handig met kleine kinderen of de hond.
Een kleine anekdote: 'benaise' is een typische uitdrukking van de Charente, wat 'een gevoel van welzijn' betekent!

Boekingsinformatie

Ligging la maison benaise

De ligging van "la maison benaise" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.