Le Moulin de Chazotte - Le Chai

9
4
Gites.nl logo

Welkom in le Chai, je vakantiehuis op het terrein van Le Moulin de Chazotte, een 16-e eeuwse watermolen in de omgeving van Cognac.
De charmante, karaktervolle gite biedt je alle moderne comfort en faciliteiten, zodat je een relaxte en fijne vakantie hebt. Je hebt je eigen privéterras en bijna 5 ha terrein, waaronder het grote verwarmde zwembad, dat je deelt met de bewoners van de andere gites.
Le Chai is helemaal op 1 verdieping gelegen. Het is perfect geschikt voor een koppel of voor een klein gezin. Naast de twee bedden kan er een stapelbed worden gebruikt voor 2 slaapplaatsen meer.
Het vakantiehuis heeft alle charme en authenticiteit van een stenen Charentais gebouw. Le Chai heeft ook een eigen omheind privé-terras met een barbecue en uitzicht over het meer en over de rivier de Chazotte.
Het huis:
• 1 slaapkamer - grote familieslaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed in een aparte ruimte met gordijnen.
• Badkamer - grote grote badkamer met douche, grote wastafel en wasmachine
• Volledig ingerichte keuken - elektrisch fornuis met grote oven, koelkast met klein vriesvak, magnetron, broodrooster.
• Zitkamer - comfortabele lounge met tv. Eettafel en stoelen aan een kant van de woonkamer.
• Eigen terras - met barbecue, tafel en stoelen en uitzicht op de rivier Chazotte en het bos.
• Volledige centrale verwarming, een elektrische "houtgestookte" haard en volledig dubbel glas met hardhouten ramen en deuren. WIFI. Ruime parkeergelegenheid. Toegang tot groot gemeenschappelijk zwembad en tuin.

Boekingsinformatie

Ligging le moulin de chazotte - le chai

De ligging van "le moulin de chazotte - le chai" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.