Le Moulin de Chazotte - Le Hibou

4
Gites.nl logo

Welkom in Le Hibou, je vakantiehuis op het terrein van Le moulin de Chazotte, een 16-e eeuwse watermolen in de omgeving van Cognac.
De charmante, karaktervolle gite biedt je alle moderne comfort en faciliteiten, zodat je een relaxte en fijne vakantie hebt. Je hebt je eigen privéterras en bijna 5 ha terrein, waaronder het grote verwarmde zwembad, dat je deelt met de bewoners van de andere gites.
La Maison de Hibou, vertaald als "Het uilenhuis" werd zo genoemd naar de prachtige kerkuil die tijdens de renovatie werd aangetroffen in de dakbalken. De gite is verdeeld over twee verdiepingen en met twee slaapkamers kan comfortabel plaats bieden aan vier personen met de optie van twee extra slaapplaatsen op de slaapbank in de woonkamer indien nodig.
Le Hibou vormt de helft van het grote, hoofdgebouw dat werd gebouwd in het midden van de jaren 1890 en grenst aan La Principale. Deze charmante gite heeft veel originele architectonische kenmerken, waaronder traditionele Charentais-balken aan het dak en prachtige zichtbare stenen. Vanuit de grote slaapkamer kijk je uit over de wijngaarden en vanuit de achterramen zie je de rivier langsstromen en af en toe wat wilde dieren...
• 2 slaapkamers - 1 grote tweepersoonsslaapkamer met douche, 1 tweepersoonskamer met 2 aparte bedden.
• Badkamers - grote badkamer met krachtige douche en toilet beneden.
• Volledig ingerichte keuken - elektrisch fornuis en oven, magnetron, koelkast met vriesvak, wasmachine, vaatwasser, broodrooster. Er is ook een open eethoek.
• Zitkamer - open woonkamer met comfortabele stoelen, tv.
• Eigen terras - met barbecue, tafel en stoelen, en een prachtig uitzicht op het terrein en de lokale wijnstokken.
• Elektrische paneelradiatoren en hardhouten ramen met dubbel glas. WIFI. Ruime parkeergelegenheid. Toegang tot groot gemeenschappelijk zwembad en tuin.
• Alle linnengoed, handdoeken en keukenapparatuur worden zonder extra kosten verstrekt.

Boekingsinformatie

Ligging le moulin de chazotte - le hibou

De ligging van "le moulin de chazotte - le hibou" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.