Le Moulin de Chazotte - L'Abricotier

6
Gites.nl logo

Welkom in l'Abricotier, je vakantiehuis op het terrein van Le Moulin de Chazotte, een 16-e eeuwse watermolen in de omgeving van Cognac.
De charmante, karaktervolle gite biedt je alle moderne comfort en faciliteiten, zodat je een relaxte en fijne vakantie hebt. Je hebt je eigen privéterras en bijna 5 ha terrein, waaronder het grote verwarmde zwembad, dat je deelt met de bewoners van de andere gites.
Dit vakantiehuis dankt zijn naam aan de prachtige oude abrikozenboom die tegen de westelijke muur staat. Vroeger was dit het oude koetshuis. Het heeft op de begane grond een split-level-indeling met een charmante loungehoek die een paar treden boven de keuken en eethoek ligt. L'Abricotier is charmant, gezellig en biedt een gezellig verblijf voor een familie of vrienden.
• 3 slaapkamers - 1 slaapkamer met tweepersoonsbed met douche en wastafel in de kamer, 1 tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, 1 kamer met een stapelbed.
• Badkamers - grote badkamer met grote douche plus toilet beneden.
• Volledig ingerichte keuken - dubbele spoelbak, elektrische kookplaat met een grote oven, vaatwasser, koelkast / vriezer, wasmachine, magnetron, broodrooster. Aangrenzende eethoek met tafel en stoelen.
• Zitkamer - verhoogd niveau met knusse houtkachel, comfortabele stoelen, tv.
• Eigen terras - met barbecue, tafel en stoelen, en uitzicht over het terrein en het bos daarachter.
• Elektrische paneelradiatoren en hardhouten ramen met dubbel glas. WIFI. Ruime parkeergelegenheid. Toegang tot groot gemeenschappelijk zwembad en tuin.
• Alle linnengoed, handdoeken en keukenapparatuur worden zonder extra kosten verstrekt.

Boekingsinformatie

Ligging le moulin de chazotte - l'abricotier

De ligging van "le moulin de chazotte - l'abricotier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.