La Sorciere

4
Gites.nl logo

La Sorciere is een gezellig vakantiehuis in Frankrijk, met twee slaapkamers. Het vakantiehuis is gevestigd op onze prachtige oude boerderij, die dateert uit de 17e eeuw. Het ligt in een tuin van 2 hectare, een weide en een boomgaard en wordt omgeven door wijngaarden en zonnebloemen. We hebben hier ook 2 andere vakantiehuizen, La Libellule en Le Figuier. De 3 huizen zijn zeer goed verdeeld aan verschillende zijden van een enorme binnenplaats, zodat je erg privé kunt zijn als je dat wilt, maar als je zin hebt is het gemakkelijk om vrienden te maken met andere families die hier tegelijkertijd verblijven.
Le Figuier ligt aan de ene kant van de immense binnenplaats en heeft een raam met uitzicht naar het zwembad en ook openslaande deuren naar uw eigen barbecue- buiteneethoek. De speelruimte voor de kleinste kinderen ligt naast La Sorciere, dus dit huis is een zeer goede keuze als je wilt ontspannen in je tuin, maar ook je peuters in de gaten wilt houden terwijl ze genieten van de zandbak en buitenspeelgoed.
Er is een grote gecombineerde eet- woonkamer met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie en een aparte kleine maar zeer goed uitgeruste keuken met een volledig ingericht fornuis, een koelkast met vriesvak, een magnetron, een koffiezetapparaat en een vaatwasser. De wasmachine bevindt zich beneden in de doucheruimte.
Er zijn genoeg zitplaatsen om aan tafel te eten en ook comfortabele stoelen om te ontspannen.
Boven zijn er 2 slaapkamers, een met een bed van 160 cm en de andere met een stapelbed. Er is voldoende ruimte om een kinderbedje bij te plaatsen.
De douche en het toilet zijn beneden en er is ook nog een toilet met wastafel op de bovenverdieping. Het huis heeft traphekjes boven en onder om jonge kinderen veilig te houden en ook een rookmelder en CO2-alarm.
We hebben een selectie boeken en games voor je, en er is een tv / dvd-speler en een muziekcentrum met een iPod-dock.

Boekingsinformatie

Ligging la sorciere

De ligging van "la sorciere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.