Le Figuier

9
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Figuier is een leuke gite met twee slaapkamers op onze prachtige oude boerderij, die dateert uit de 17e eeuw. Het ligt in een tuin van 2 hectare, een weide en een boomgaard en wordt omgeven door wijngaarden en zonnebloemen. We hebben ook 2 andere vakantiehuizen hier, La Libellule en La Sorciere. De 3 huizen liggen helemaal apart, aan verschillende zijden van een enorme binnenplaats, zodat je erg privé kunt zijn als je dat wilt, maar als je zin hebt, is het gemakkelijk om vrienden te maken met andere families die hier tegelijkertijd verblijven.
Le Figuier ligt aan het einde van de immense binnenplaats en heeft ramen met uitzicht op de binnenplaats en het zwembad en ook openslaande deuren naar een uitstekende privé-barbecue / buiten eethoek in de wei.
Dit huis is vooral een goede keuze als je wilt zitten en ontspannen met een glas wijn terwijl je je kinderen kunt zien genieten van de klimrekken, het voetbalveld enz.
Er is een grote gecombineerde keuken / eetkamer / woonkamer met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie, inclusief groot formaat fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser en wasmachine.
Voldoende zitplaatsen om aan tafel te eten of te ontspannen in comfortabele stoelen.
Boven zijn er 2 slaapkamers, een met een bed van 160 cm en de andere met een stapelbed. Er is voldoende ruimte om een kinderledikantje bij te plaatsen.
De douche en het toilet bevinden zich op de bovenverdieping. Het huis heeft boven en beneden traphekjes om jonge kinderen veilig te houden en ook een rookmelder en CO2-alarm.
We hebben een selectie boeken en games voor je en er is een tv / dvd-speler en een muziekcentrum met een iPod-dock.

Boekingsinformatie

Ligging le figuier

De ligging van "le figuier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.