Le Petit Garçon

9
8
Gites.nl logo

Een prachtig licht en ruim, 220 vierkante meter, huis aan de Dronne rivier, ingericht in een rustgevende en trendy blauw-witte scandi-stijl. U zult zich hier meteen thuis voelen. Geniet van wild zwemmen in de rivier, uw eigen boot.

Word gewekt door het gezang van de vogels; begin de dag met een ochtenddip in de rivier, geniet van uw kop koffie of thee in de tuin, aan het water of op het terras. De woonkamer kijkt uit over het terras en de rivier.
Geniet van uw ontbijt op de veranda, nadat u naar het dorp bent gelopen en bij de plaatselijke bakker warme croissants en een stokbroodje heeft gekocht.
Er zijn 4 slaapkamers in het huis, waarvan 1 tweepersoons op de begane grond met een eigen inloopdouche. De anderen bevinden zich op de 1st verdieping. De twin kamer is verbonden aan de grote slaapkamer, ideaal voor een gezin met kinderen. De familie badkamer met douche en bad wordt gedeeld tussen de slaapkamers op de 1st verdieping.
Met een volledig gerenoveerde open keuken en eetkamer is het een genot om elke dag je eigen eten te koken - anders zijn er genoeg top-restaurants in de omgeving. Wij kunnen velen aanbevelen.

Boekingsinformatie

Ligging le petit garçon

De ligging van "le petit garçon" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.