Les Grandes Beauries

10
8
Gites.nl logo

Volledig gerenoveerd huis met 3 nieuwe badkamers en een keuken. Huis zal volledig opnieuw ingericht zijn met een hoge spec afwerking tegen juli 2019.
Grote tuin met privé omheind privézwembad. Wij bieden een bbq, pizza-oven en overdekte zitplaatsen onder een pergola en buiten tafel en stoelen hebben we ook een vrijstaande vuurplaats voor die koude nachten. Er is ook een trampoline met een vangnet en een vrijstaande basketbalring in de tuin.
4 slaapkamers
Bovenverdieping- slaapkamer met een kingsize bed en een eigen badkamer met vrijstaand bad en douche, toilet en wastafel.
2e slaapkamer - Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
3e slaapkamer - Kingsize bed (kan worden veranderd in een tweepersoonskamer met 2 aparte bedden)
Beneden slaapkamer - tweepersoonsbed met en-suite badkamer met douche, wastafel en toilet. Gelegen aan de achterkant van het pand met openslaande deuren naar een terras met tafel en stoelen
Verder beneden badkamer met douche, wastafel en toilet naast het bijkantoor aan de achterzijde van het huis. Ideaal om te douchen na een duik in het zwembad.
Woonkamer met grote hoekbank en stoelen, open haard, satelliet smart tv, internetverbinding en dubbele Franse deur die leidt naar de voorkant van het pand.
Onlangs ingerichte moderne keuken met inbouwapparatuur, Amerikaanse koelkast met vriesvak met gefilterd water en automatische ijsmaker, oven, kookplaat, magnetron en een vaatwasser. Keuken is goed gevuld met alle kookgerei, potten, pannen, servies, bestek, Nespresso-apparaat, broodrooster en een waterkoker. Keuken biedt een eettafel voor 8 personen, een open haard met een bank en een stoel.
Er is een kleine bar onder de trap.
In de bijkeuken vindt u een extra koelkast en een wasmachine
In de afgelopen 20 jaar regelmatig naar dit gebied geweest en hier 15 jaar geleden getrouwd. In 2018 hebben we eindelijk onze droom gerealiseerd en ons eigen stuk Frankrijk gekocht. We renoveerden het pand al 9 maanden en het is nu een prachtig huis waar we erg trots op zijn. We hopen dat je er net zo van geniet als wanneer we een bezoek brengen.
Het huis was oorspronkelijk een klein huis met een aangrenzende schuur. Het is nu omgebouwd tot een grote woning.

Boekingsinformatie

Ligging les grandes beauries

De ligging van "les grandes beauries" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.