Chez Vrignaud

10
Gites.nl logo

Gelegen aan de rand van een typisch frans dorpje in de zonnige Charente biedt dit ruime Maison de Maitre met 6 slaapkamers en zwembad u een echte franse ervaring. Het huis staat op een hectare grond, heeft een pingpong tafel en trampoline (niet net), barbecue, gazebo met zitplaatsen voor 8 gasten. Op 5 minuten loopafstand vindt u het plaatselijke restaurant 'typique' (7 gangen incl. wijn voor 14.50, alleen lunchtijd) dat tegelijkertijd dienst doet als tabac en kleine kruidenierswinkel met brood, eieren, kranten en tijdschriften.
Het haricot-vormige zwembad van ca. 10 x 5,3 meter heeft een 2m duikput, het poolhouse wordt gebruikt voor opslag en omkleden, er zijn 8 ligbedden en diverse stoelen etc. Het zwembad is volledig prive, niet over het hoofd gezien en is omheind voor de veiligheid. Kleine kinderen moeten te allen tijde onder toezicht blijven.

De omheinde tuin biedt verschillende ruimtes voor verschillende momenten van de dag, om koel te blijven of in de zon te blijven. U kunt chillen waar u maar wilt. De grote patio tafel biedt plaats aan 8 -10 gasten en is ideaal voor ontbijt of diner in de avond. De achtertuin waar de zon ondergaat heeft ook een tafel en stoelen en uitzicht op de dorpskerk. Een Webber BBQ, buitenverlichting en zwembadverlichting maken uw avonden compleet tijdens uw zomervakantie in Frankrijk.

Indeling van het huis: Op de begane grond vindt u de speelkamer compleet met piano, spelletjeskast, bank en eettafel. De keuken is voorzien van een oven, magnetron, keukenmachine, grote koelkast, handmixer, alle gebruikelijke pannen etc, een slowcooker, voldoende kastruimte en heeft een ontbijtbar met vier barkrukken. De ruime eetkamer biedt plaats aan 10 personen. De zitkamer is perfect om binnen te chillen met voldoende sofa's, TV (Frans / Engels) en DVD-speler. Er is een WC beneden en ook een bijkeuken met vriezer en wasmachine.
U kunt kiezen uit 6 slaapkamers, verspreid over verschillende verdiepingen. De ouderslaapkamer heeft een super-kingsize bed, 2 x kledingkasten, 3 x ladenkast, nachtkastjes en een prachtig uitzicht over de dorpskerk. Slaapkamer 2 (blauw) heeft een 2-persoonsbed en 1 x 1-persoonsbed, kledingkast, ladenkast. Slaapkamer 3 (groene muren, gordijnen) heeft een king-size bed en grote kledingkast. Slaapkamer 4 (turquoise muren) heeft een klein tweepersoonsbed (eenpersoonsgebruik voor volwassenen), ladekast en uitzicht op de kerk. Slaapkamer 5 (aangebouwd, grijs) heeft een tweepersoonsbed, een bank, veluxraam, ladekast en kledingkast. Op de bovenste verdieping is een zolderkamer met een klein tweepersoonsbed, een kledingkast en een ladekast. Er is ook een speelkamer op de zolder, waar u kunt biljarten aan de biljarttafel of fit kunt worden op de hometrainer. Er is ook diverse fitnessapparatuur aanwezig en een muziekinstallatie. Er zijn in totaal 2 familiebadkamers.
De grootte van het huis en de tuin lenen zich perfect voor multi-generatie families of verschillende vrienden die samen op vakantie gaan.

Boekingsinformatie

Ligging chez vrignaud

De ligging van "chez vrignaud" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.