Catalpa

6
Gites.nl logo

La Catalpa is genoemd naar de kleine Catalpa boom in de tuin! Het is een mooie kleine schuurverbouwing, op een opmerkelijke locatie, en een bedrieglijke hoeveelheid ruimte. Vol met karakter, en slechts een paar minuten lopen over de weg naar alle faciliteiten van Longeveau, is het de perfecte vakantiewoning!
Binnen, een open woon / eetkamer en keuken, bieden een comfortabele leefruimte, met alle faciliteiten die u nodig gedurende uw verblijf. De keuken is volledig uitgerust, met vaatwasser, wasmachine en alle keukengerei dat u nodig heeft voor uw vakantiebanketten! De woonkamer is voorzien van TV (met Engelse Sky Box), wifi en uitzicht op het raam om voor te sterven!
Beneden heeft de hoofdslaapkamer (met en-suite) dubbele openslaande deuren naar het zonovergoten terras, dat uitkomt op het zwembad. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee slaapkamers (met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden), beide met en-suite badkamer. Het uitzicht vanaf de bovenverdieping is nog spectaculairder, met zicht op de Dordogne in de verte....!
De grote tuin biedt veel ruimte om te spelen. Het terras is voorzien van een BBQ en buiten eten voor de lange zomerdagen. Er is een heerlijk verwarmd zwembad (7m x 4m x 1.40m) met ligstoelen en een prachtig uitzicht. Perfect voor een verfrissende duik, ontspannen zwemmen of spelen in het zwembad. Zowel de tuin als het zwembad zijn beveiligd om ervoor te zorgen dat de kleintjes veilig blijven.
Le Catalpa is vol met karakter, met behoud van veel van de originele eiken balken, stenen muren en ramen van de originele schuur. Een echt onvergetelijk vakantiehuis!

Boekingsinformatie

Ligging catalpa

De ligging van "catalpa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.