Magnolia 174

6
Gites.nl logo

Magnolia 174 is een sfeervol, vrijstaand vakantiehuis gelegen op een rustig familiepark (Le Chat) met allerlei faciliteiten zoals speeltuin, tennisbaan, midgetgolf, zwembad, peuterbad, strandje, groot meer met vissen en een restaurant met zonnig terras. De vakantiewoning ligt vlak naast de golfbaan.
Via de openslaande deuren in de sfeervolle woonkamer komt u in de heerlijk ruime privétuin met verschillende plekjes om te zitten.
De keuken is aansluitend aan de woonkamer (open keuken) met grote eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een complete keukeninventaris en onder andere een inductiekookplaat, koelkast met koel- vriescombinatie, vaatwasser, afzuigkap, oven, koffiezetapparaat (Dolce Gusto), waterkoker en een brood toaster.
In totaal zijn er 3 slaapkamers aanwezig en 2 badkamers. De badkamer in de hal heeft een bad met douche, toilet en wastafel. De badkamer aan de grote slaapkamer heeft een douche, wastafel, toilet en een wasmachine.
Bij de entree in de hal zijn 2 slaapkamers. De ene slaapkamerkamer heeft 2 éénpersoons boxspringbedden (90 X 200) de andere slaapkamer heeft 2 éénpersoons bedden (80 x 90), deze is ideaal als kinderkamer. De 3e slaapkamer grenst aan de woonkamer deze heeft een tweepersoons boxspringbed (180 x 200).
Kortom, Magnolia 174 is een heerlijk huis voor het hele gezin!

Boekingsinformatie

Ligging magnolia 174

De ligging van "magnolia 174" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.