Villa village ...

9.5
8
Gites.nl logo

Luxe vakantiehuis / gite voor 4 - 8 personen in de Dordogne in het zonnige zuidwesten van Frankrijk. Gelegen op vakantiepark Village le Chat aan een meer met een groot zwembad. Zeer grote tuin en prachtig vrij uitzicht over het uitgestrekte heuvellandschap.
De gite is in 2017 - 2018 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien, zoals twee moderne badkamers met nieuw sanitair, nieuwe Bulthaup keuken (en uiteraard Nederlandse TV en snelle WiFi). Het vakantiehuis is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen op het park en heeft een onder architectuur aangelegde tuin van meer dan 4.000 vierkante meter met fruitbomen, Canadese maple trees, Cypressen en zo verder. De tuin biedt veel privacy, meerdere terassen met uitstekende zonligging en een ongestoord uitzicht over de uitgestrekte heuvels van de Dordogne.
Het vakantiehuis heeft 2 woonlagen. Op de begane grond bevindt zich een tweepersoons slaapkamer (met tweepersoons bed) en een en-suite badkamer met twee wastafels, bad, douche en toilet. In de hal is nog een toilet. In de grote bijkeuken staat een wasmachine en droger. Vanuit de comfortabele en gezellige zitkamer heeft u aan alle kanten prachtig uitzicht.
De ruime open keuken is voorzien van vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat, twee koelkasten met elk een apart vriesvak, Nespresso koffiemachine met melkopschuimer, aparte wijnkoelkast en zo verder.
De openslaande deuren geven toegang naar het terras en de veranda met grote eettafel, Weber BBQ, lekkere ligstoelen en loungeset. In de tuin staat een trampoline en een speeltoestel voor de kleintjes. Een hangmat tussen de bomen en u komt volledig tot rust.
Op de eerste verdieping van de gite bevinden zich 3 slaapkamers, elk voor 2 personen. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee wastafels, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een twijfelaar en een slaapbank. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een douche. Op de overloop is nog een toilet.

Boekingsinformatie

Ligging villa village ...

De ligging van "villa village ..." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.