Le Manoir de La Foye - La Ferme

9.9
6
Gites.nl logo

La Ferme biedt een zeer ruim en comfortabel vakantiehuis voor maximaal zes personen, waardoor het ideaal is voor gezinsvriendelijke vakanties. Bestaande uit een grote keuken / eetkamer en een aparte zitkamer en een badkamer. Boven zijn er drie slaapkamers, een doucheruimte met een apart toilet. Er is een groot privéterras aan de voorzijde van La Ferme met houten terrasmeubilair en een gasbarbecue.
Vanuit de betegelde hal kom je in de grote keuken / eetkamer met zichtbare houten balken. Deze is volledig uitgerust met een fornuis, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De grote keukentafel biedt plaats aan zes personen. 
De comfortabele woonkamer naast de keuken heeft ook originele houten balken, een tegelvloer en banken en fauteuils. De grote open haard met een houtkachel is een leuk kenmerk in de kamer.
De houten trap leidt omhoog vanuit de zitkamer naar de drie slaapkamers, de doucheruimte en een apart toilet.
De grote lichte hoofdslaapkamer is goed ingericht en heeft een standaard tweepersoonsbed (140 cm breed), een ruime kledingkast en een aparte ladekast.
De twee aantrekkelijke tweepersoonskamers hebben beide eenpersoonsbedden; er is ruimte voor hangende kleding en een ladekast in elke kamer.
Alle slaapkamers hebben vaste tapijten en zichtbare stenen. Elke slaapkamer is voorzien van een ventilator en in de grote slaapkamer is een haardroger aanwezig.
De doucheruimte aan het einde van de overloop heeft een douche met jacuzzi en een wastafel; er is een apart toilet op de overloop.
De badkamer op de benedenverdieping heeft een groot bad, wastafel en toilet.
La Ferme grenst aan Le Gîte du Puits. Er is een verbindingsdeur die gesloten wordt gehouden, tenzij je beide gites boekt uiteraard.

Boekingsinformatie

Ligging le manoir de la foye - la ferme

De ligging van "le manoir de la foye - la ferme" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.