Le Manoir de La Foye - l'Ecurie

9.9
6
Gites.nl logo

L'Ecurie is gevestigd in een deel van een recent verbouwde schuur en is perfect voor een gezinsvriendelijke vakantie. Het pand heeft alles op een niveau en heeft een grote overdekte veranda met houten terrasmeubilair en een gas-barbecue, de perfecte ruimte om buiten te dineren.
De grote keuken is volledig uitgerust met een fornuis, magnetron, koelkast / vriezer en vaatwasser en heeft veel bergruimte. Vanuit de keuken is een zeer grote lichte open zit / eetkamer met dubbele openslaande deuren naar de veranda. De zitkamer heeft een aantal zitplaatsen en de grote open haard met een houtkachel. Er is een grote tafel en stoelen in de eetkamer.
De goed geproportioneerde slaapkamer heeft een hardhouten vloer en een queensizebed. Er is een kledingkast en een grote ladekast.
Beide ruime tweepersoonskamers hebben eenpersoonsbedden en kasten en ladekasten. Er zijn ventilatoren in alle slaapkamers en er is een föhn aanwezig.
De badkamer is uitgerust met een groot bad / douche, een wastafel en een bidet. Er is een apart toilet.
Er is ook een doucheruimte met een wastafel en een toilet.
L'Ecurie heeft een prachtig uitzicht over de omliggende velden en met uitzicht op het westen kun je in dit huis profiteren van de prachtige zonsondergangen die we in deze regio hebben.

Boekingsinformatie

Ligging le manoir de la foye - l'ecurie

De ligging van "le manoir de la foye - l'ecurie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.