Le Manoir de La Foye - Gîte du Puits

9.9
4
Gites.nl logo

Le Gîte du Puits is een lichte en luchtige gîte voor maximaal vier personen, perfect voor gezinsvakanties. Het pand heeft mooie zichtbare Charentaise-stenen muren en openslaande deuren naar de zitkamer op de eigen patio met houten tuinmeubilair en een gasbarbecue. De accommodatie bevindt zich helemaal op de begane grond. 
De voordeur van de gîte leidt naar de volledig ingerichte keuken en eetkamer met een tegelvloer, originele houten balken en een antiek houten plafond. Er is een koelkast en vriezer, vaatwasser, magnetron en fornuis. 
De zitkamer heeft twee tweezitsbanken. Er is een paar openslaande deuren die direct uitkomen op het terras. Puits is het Franse woord voor een waterput en de oude afgedekte put is een leuk kenmerk in de zitkamer.
De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (140 cm). De houten balken en de zichtbare stenen muren van Charentaise geven de kamer een aparte en aangename afwerking. Er is veel bergruimte en een ventilator en een haardroger zijn ook aanwezig.
De tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is een zichtbare Charentaise-stenen muur, veel opbergruimte en een ventilator
De badkamer heeft een tegelvloer en is uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet.
De gîte grenst aan La Ferme en er is een verbindingsdeur die gesloten wordt gehouden, tenzij je beide gites boekt.

Boekingsinformatie

Ligging le manoir de la foye - gîte du puits

De ligging van "le manoir de la foye - gîte du puits" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.