Le Manoir de La Foye - La Grange

9.9
4
Gites.nl logo

La Grange is gebouwd in de jaren 1820 in een omgebouwde schuur die met veel zorg en aandacht voor detail is uitgevoerd, waardoor deze perfect is voor gezinsvakanties. De accommodatie bestaat uit een grote open keuken / woonkamer die de gehele begane grond van het pand beslaat en boven zijn er twee slaapkamers en twee doucheruimtes, waarvan er één en-suite is.
Openslaande deuren leiden naar de grote woonkeuken / eetkamer / woonkamer, die zeer goed is ingericht met alles wat u nodig heeft. De keuken is volledig uitgerust met koelkast / vriezer, fornuis, magnetron en vaatwasser. Er is een grote eettafel met stoelen, comfortabele banken en een deur naar de privé-patio met houten tuinmeubilair en een gas-barbecue.
De begane grond heeft zichtbare houten balken en originele Charentaise stenen muren die de gîte in de zomer heerlijk koel houden.
De grootste slaapkamer heeft een antiek Frans tweepersoonsbed (140 cm breed) met een moderne matras. Er is een ladekast en een ruimte om je kleding op te hangen. Er is een kleine badkamer met douche, een wastafel en een toilet.
De andere slaapkamer, naastgelegen, heeft twee eenpersoonsbedden, een kledingkast en een ladekast.
Beide slaapkamers hebben vaste tapijten en een muur met puntige Charentaise-steen. Er zijn ventilatoren in beide slaapkamers en een haardroger.
De tweede doucheruimte bevindt zich aan het einde van de overloop en heeft een wastafel en een toilet.

Boekingsinformatie

Ligging le manoir de la foye - la grange

De ligging van "le manoir de la foye - la grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.