La Fleur

10
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Fleur ligt dicht bij de plaatsjes Mirambeau, Montendre en Jonzac, de mooie vishavens van het Gironde estuarium, en de prachtige stranden aan de kust naar Royan en verder. Het is een excellente locatie voor een geweldige vakantie in de Charente Maritime. Bordeaux, Saint Emilion, Cognac, Saintes, Pons, Rochefort en la Rochelle liggen alle binnen 1 uur rijden of minder.
La Fleur heeft twee slaapkamers (1 met tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden) en een vouwbed dat in de tweede slaapkamer kan worden bijgezet. Een ledikantje is een andere mogelijkheid. Een separate keuken, een grote woonkamer met eettafel en openslaande deuren naar een eigen terras met tafel en stoelen. Er is een prachtig groot zwembad met comfortabele ligstoelen en directe toegang tot de tuin. In de grote tuin vind je een trampoline van ruim 4 meter doorsnee met netten (kinderen zijn er dol op), maar ook schommels, een speelhuis en ander speelgoed. Ook is er een verzameling balspelletjes, bats, touwen en een jeu-de-boulesset. Er is ruim veel ruimte voor de kinderen om rond te rennen.
De Charente-Maritime heeft een overvloed aan activiteiten en bezienswaardigheden. Of je nu een actieve vakantie wilt of alleen de prachtige landschappen in je op wilt nemen, ruiken en proeven, je kunt het hier allemaal vinden. Als je met kleine kinderen komt, hebben we alle nodige baby- of peuterbenodigdheden voor je. Alleen in September bieden we een maand voor Alleen Volwassenen, dus als je een vakantie wilt zonder kinderen is de maand september de perfecte tijd!

Boekingsinformatie

Ligging la fleur

De ligging van "la fleur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.