La Chaumiere

4
Gites.nl logo

Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed, en een slaapbank in de woonkamer. We nemen niet meer dan 4 personen + baby. Aparte keuken met wasmachine, koelkast / vriezer, magnetron, fornuis en alle keukengerei. Badkamer met bad en douche, toilet en wastafel. Afgesloten achtertuin, geschikt voor een hond of voor kinderen om rond te rennen, ook voortuin met BBQ en terras, ook afgesloten. Als u een hond bij u heeft, moet u er rekening mee houden dat hij alleen in de achtertuin moet worden uitgelaten, of binnenshuis bij u moet blijven.
Houd er rekening mee dat dit vakantiehuisje dicht bij een redelijk drukke weg ligt, dus als u in uw tuin bent, zult u wat verkeerslawaai horen. Dit is waarom de huur goedkoop is. Er is echter een 3 meter hoge stenen muur die het huis van de weg scheidt, en de weg is ongeveer 12 meter verderop. Er is ook een groot park (gedeeld met andere huisjes) dat ver weg is van het lawaai, ligbedden, grote gedeelde (zonne-energie verwarmd) zwembad, veel ruimte en zeer veilig voor kinderen. We zijn zelf in het huisje verbleven en het verkeerslawaai vervaagde al snel naar de achtergrond, maar we vinden dat je op de hoogte moet zijn.

Boekingsinformatie

Ligging la chaumiere

De ligging van "la chaumiere" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.