La Mangeoire

4
Gites.nl logo

Mooi huisje met gedeeld zwembad. Deze aantrekkelijke woning bevindt zich op een terrein waar nog 6 andere huisjes staan, allemaal min of meer identiek. Elk huisje heeft een eigen omheinde tuin met omheining en barbecue en tuinmeubilair, plus een groot gedeeld terrein waar er voldoende ruimte is voor kinderen om veilig rond te rennen. Er is ook een speeltuin voor jonge kinderen - schommels, glijbaan, zandbak. Het huisje is goed ingericht met comfortabele meubels, nieuwe matrassen op de bedden, vaatwasser, wasmachine en alles wat je nodig hebt in de keuken. Gratis wifi. Nutsvoorzieningen en toeristenbelasting zijn inbegrepen in de prijs. We houden van dieren en zullen een huisdier nemen in april, mei, juni en september, soms ook de eerste week van juli, supplementen te betalen.
Er is beveiligde off-road parking. Het zwembad is 17 m x 9 m, en is omheind en beveiligd en zonne-energie verwarmd. Veel van onze gasten komen jaar na jaar terug, dus we denken dat je het leuk zult vinden!

Boekingsinformatie

Ligging la mangeoire

De ligging van "la mangeoire" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.