Fig Cottage @ La Petite Ferme Gites

9.5
2
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is gevestigd in een omgebouwde stenen schuur, in het hart van een mooi dorp met winkel, bar, café en renaissancekasteel binnen 400 meter. Een wandeling van 2 minuten om 's ochtends uw vers brood op te halen of' s avonds iets te drinken in de bar. Fig Tree Cottage is een van de drie gites in La Petite Ferme Gites, Dampierre-sur-Boutonne, die oorspronkelijk een werkende boerderij was. Fig Tree Cottage is liefdevol gerestaureerd met behoud van de originele stenen muren en zichtbare balken
Een trap leidt naar het privéterras, waar u uw eigen vijgenboom hebt, evenals een tafel en twee stoelen, parasol en BBQ. U komt het huisje binnen vanaf het zonneterras in de keuken / woonkamer. De keuken heeft een magnetron, oven, koelkast, broodrooster, waterkoker en alle gebruikelijke keukengerei die u nodig heeft. Er zijn twee comfortabele fauteuils met een salontafel, een tv en een kleine eettafel met twee stoelen. Een trap leiddt naar de slaapkamer en doucheruimte. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, dubbele kledingkast, een ladekast en nachtkastjes met lampen. Er is voldoende ruimte voor een kinderbedje mocht u dat nodig hebben.
Er zijn trappen naar het terras en trappen in het huisje, dus het is niet geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen.
Er is een mooi en onlangs gerenoveerd verwarmd zwembad van 10 x 5 m, met ruime ligbedden, parasols en een lounge met banken en grote parasols. Het zwembad ligt de hele dag in de zon. Er is een groot terras en kiezels rondom het zwembad. Er is ook een grote speelschuur om zowel de kinderen als de volwassenen te vermaken, met een pooltafel, tafeltennis, tafelvoetbal, darts en een aantal bordspellen. We bieden ook spullen die op het grasveld kunnen worden gebruikt, zoals badminton, voetbal, jeu de boules, frisbee.
Uitstekende wifi en Engelse tv (freeview) zijn beschikbaar in de gite.
Er is voldoende ruimte om te parkeren op het terrein en het pand heeft poorten die overdag kunnen worden gesloten en 's nachts op slot kunnen.
Er zijn wasfaciliteiten aanwezig, waaronder een wasmachine, wasdrogers, een strijkijzer en strijkplank. Er is ook een vriezer en ijsmaker beschikbaar.
Fig Tree Cottage is een van de drie gites in La Petite Ferme Gites, de andere twee zijn The Farmhouse (6 personen) en The Barn (2/4 personen). Elke gite heeft een eigen terras / eetgedeelte en BBQ en kijken niet uit op elkaar, om de privacy te garanderen. De gasten delen het verwarmde zwembad, speelschuur, zonneterrassen, gazon, wasplaats en parkeerplaats. Alle drie de gites kunnen samen gehuurd worden indien nodig.

Boekingsinformatie

Ligging fig cottage @ la petite ferme gites

De ligging van "fig cottage @ la petite ferme gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.