Vakantiehuizen in Charente-Maritime

(9): pagina 1

Zoek en boek je vakantiehuis in Charente-Maritime. Zoek rechtstreeks in het aanbod van tientallen verschillende vakantiehuis aanbieders. Bekijk het hele aanbod & boek direct online! Het is ook mogelijk om op de kaart te zoeken.

v.a.€ 567.50
Domaine les Marées - 3. l'Abri de Loutre vakantiehuis nabij strand in Frankrijk
3 pers.

Specialvillas.nl logo Een zwembad met zandstrand, relaxbedden en een luxe vakantiehuis maakt uw vakantie in Frankrijk compleet. De vakantievilla staat op een klein en rustig parkje.

10
v.a.€ 643.50
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits - luxe vakantiehuis Frankrijk
4 pers.

Specialvillas.nl logo Kleinschalig parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.

10
v.a.€ 650.50
Domaine les Marées - 5. Le Lac des Cygnes - luxe vakantievilla Frankrijk
5 pers.

Specialvillas.nl logo Kleinschalig vakantiepark met luxe vakantiehuizen in Frankrijk vlakbij het strand van Ile d'Oleron. Een heerlijke bestemming voor gezinnen met kinderen.

10
v.a.€ 650.50
Domaine les Marées - 7. l'Iris des Marais luxe vakantievilla met zwembad in Frankrijk
6 pers.

Specialvillas.nl logo Op zoek naar een luxe vakantievilla in Frankrijk? U vindt hier strand, cultuur en oesters in de Charente Maritime. Het zwembad zorgt voor veel plezier.

8.2
v.a.€ 650.50
Domaine les Marées - 8. Le Nid des Cigognes - vakantiehuizen in Frankrijk
4 pers.

Specialvillas.nl logo Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...

7.6
v.a.€ 723.50
Domaine les Marées - 9. La Tour de Broue - vakantievilla met zwembad in Frankrijk
6 pers.

Specialvillas.nl logo Luxe vakantiehuis met zwembad, strand, oesters, Pineau, Fort Boyard...alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie in Frankrijk.

7.8
v.a.€ 723.50
Domaine les Marées - 4. Au Rythme des Marées - vakantiehuizen Frankrijk
5 pers.

Specialvillas.nl logo Dit vakantiehuis in Frankrijk ligt op een mooie plek vlakbij het strand. Ga op ontdekking naar Ford Boyard, oesters en de oude stad van la Rochelle.

10
v.a.€ 723.50
Domaine les Marées - 10. A Perte de Vue - luxe rolstoelvriendelijke vakantievilla
5 pers.

Specialvillas.nl logo Luxe vakantieparkje in Frankrijk met aangepast vakantiehuis voor rolstoelgebruikers. Vakantie vieren voor mensen met een mobiele beperking wordt zo genieten.

6.4
v.a.€ 763.50
Domaine les Marées - 6. Le Cabaret des Oiseaux luxe vakantiehuizen Frankrijk
6 pers.

Specialvillas.nl logo Vakantieparkje met luxe vakantievilla's met zwembad in het zuid-westen van Frankrijk. Met ingrediënten als het strand, Fort Boyard en oesters is dat genieten.

8.9
Aanbieders van vakantiehuizen
Specialvillas.nl logo

Log in of maak snel een account aan
en beheer overal jouw favoriete vakanties!

Inloggen