La Dominique

10
6
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Dominique ligt dicht bij de plaatsjes Mirambeau, Montendre en Jonzac, de mooie vissershavens van de monding van de Gironde, en de prachtige stranden langs de kust naar Royan en verder en is uitstekend gelegen voor een geweldige vakantie in de Charente Maritime. Bordeaux, St Emilion, Cognac, Saintes, Pons, Rochefort en La Rochelle zijn allemaal gemakkelijk binnen 1 uur rijden te bereiken. La Dominique heeft 3 slaapkamers (1 met eigen badkamer), een open keuken / woonkamer, ruime badkamer met douche en is volledig zelfstandig met een eigen overdekt terras met barbecue.
Beneden is er een tweepersoonsslaapkamer met een eigen badkamer met douche en boven zijn er twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Alle bedlinnen en handdoeken worden verstrekt tijdens je verblijf (bad- / strandlakens zijn niet aanwezig). Er is nog een ruime doucheruimte beneden; deze bevat een grote douchecabine, wastafel en toilet. We bieden een groot babybad dat in de cabine past voor kleintjes die niet van douchen houden. De open woonkamer / keuken bevat alles wat u nodig heeft om uw verblijf comfortabel te maken. We hebben een tv met Engelse kanalen en dvd-speler meegeleverd met een enorme selectie aan dvd's die u kunt gebruiken. Er is ook een selectie van boeken en spelletjes / puzzels voor kinderen. De keuken is volledig uitgerust met fornuis, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, grill, strijkijzer en strijkplank en al het normale servies en bestek dat u nodig heeft. Buiten is er een eigen overdekte patio met tafel en stoelen voor 6 en een grote stenen bbq. De tafel kan uitgeklapt worden tot 10 als je beide gites huurt en samen wilt eten. Een wasmachine is beschikbaar in de wasruimte op de binnenplaats, die wordt gedeeld door beide gites. We hebben zelf jonge kinderen, dus weten wat nodig is voor uw verblijf, daarom bieden wij alles wat u nodig heeft, zodat u minder hoeft mee te nemen en meer kunt ontspannen. Naast het verwarmde zwembad zijn er ook andere voorzieningen in de grote tuin, een trampoline van ruimt 4 m met netten, schommels en in de open schuur een tafeltennistafel.
Het gebied van de Charente-Maritime in Frankrijk heeft een overvloed aan dingen om te doen en te zien. Of u nu een vakantie vol actie wilt of gewoon wilt genieten van de prachtige sites, we hebben het hier allemaal. En als u reist met kleine kinderen, houd er dan rekening mee dat we alle apparatuur hebben die u nodig heeft, van potjes tot sterilisators. Let op: de maand september is alleen voor volwassenen, dus als je een vakantie zonder kinderen wilt, dan is het een perfect moment om te boeken. Boek deze gîte samen met onze andere gîte, La Fleur, die 4 slaapkamers heeft voor grotere gezelschappen.

Boekingsinformatie

Ligging la dominique

De ligging van "la dominique" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.