Les Immortelles

5
Gites.nl logo

Les Immortelles, vakantiehuis op het beroemde eiland Ile de Ré is meer dan een vakantiehuis. Het is een maison de charme en heeft van Charente Tourisme drie sterren. De naam is ontleend de gele strobloemetjes, immortelles de sable, die je overal op de schrale grond achter de duinen aantreft, en die een zoete geur verspreiden. Het huis ligt beschut tegen de zuidwesten wind. Het huis ligt vijf minuten lopen van zee. Het staat op een groot, bebost terrein, en is goed onderhouden. Het ligt net buiten het dorp La Noue, gemeente Sainte Marie, aan de zuidzijde van het eiland (Les Grenettes).
Het huis ligt helemaal vrij. Het is voorzien van een overdekt terras, een zonneterras, het heeft een open grenen plafond, drie slaapkamers met 5 slaapplaatsen, een badkamer met een ligbad, twee douches, twee wc's, open haard, open keuken, koelkast, vaatwasser, piano, wasmachine, een garage/berg-/werk-plaats. Alle vloeren zijn betegeld met terracotta plavuizen.
Het huis is van buiten wit, met luiken en roze Romeinse dakpannen. Het terrein is geheel omsloten door muren en afrasteringen, en er is een poort die op slot kan. De auto kan op de oprit.

Boekingsinformatie

Ligging les immortelles

De ligging van "les immortelles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.