Ruche - La Grange du Moulin

10
6
Gites.nl logo

Ruche huisje is een van de zes op het terrein van La Grange du Moulin. Vanaf de laan staat het familie-vakantiehuis Ruche op de tweede rij - redelijk centraal en direct tegenover de zandbak en de speeltuin - zodat u achterover kunt leunen en een glas of twee van de lokaal geproduceerde Pineau kunt drinken terwijl uw kinderen in het zicht in de tuin spelen van je terras. Deze familie gite slaapt 6 in 3 slaapkamers. Het is ongeveer 6 m bij 6 m op elke verdieping. Er is een ruime open begane grond met woon- en eetgedeelte en een keuken. De keuken is uitgerust met 4-pits gaskookplaat, werkblad elektrische oven / grill, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker en magnetron. Kinderbed, kinderstoel, stoelverhoger, verschoningsmatje, speelgoed en boeken, traphekjes, potje en toiletbril, plastic servies en bestek, peutertrap en staafmixer zijn standaarditems in alle huisjes. Het open loopvlak, gietijzer, wenteltrap leidt naar de eerste verdieping met 2 tweepersoonskamers en een tweepersoonskamer. De dubbele slaapkamer in is kleiner dan die in Papillon cottage of Grenier cottage, maar dit betekent ruimere 3e slaapkamers.
Ruche gite heeft een open terras aan de voorzijde en achterzijde met houtskoolbarbecues aan de achterzijde. Twee families samen willen misschien Ruche en Horloge gites bij elkaar laten, want er is een ruimte tussen de twee die kan worden gebruikt om tafels samen te stellen en als één grote groep te eten. De badkamer heeft een bad met douchebevestiging, wastafel en toilet en veel warm water en goede druk.

Boekingsinformatie

Ligging ruche - la grange du moulin

De ligging van "ruche - la grange du moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.