Fleurie - La Grange du Moulin

10
4
Gites.nl logo

De Fleurie is een leuke gezins-gîte in Frankrijk op het terrein van La Grange du Moulin. Hij is geschikt voor 4 personen in twee slaapkamers: een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden op de eerste verdieping. Er is een badkamer met bad met douche erboven, wastfel en toilet.
Op de benedenverdieping vind je een woonkamer met open kitchenette, woon- en eetgedeelte met tafel en stoelen voor 4 personen. De kitchenette is uitgerust met 4-pits gaskookplaat, elektrische oven / grill, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser en alle servies en bestek om zelf te koken. Er is een glazen deur aan de voorzijde, die uitkomt op het terras met houtskoolbarbecue. De kleine achtertuin is toegankelijk via de zijkant van het Fleurie-huisje. Aan de houten tafel kun je genieten van een glas champagne terwijl je 's avonds over de open velden naar de zonsondergang kijkt. Dit huisje is heel zonnig, omdat het ramen aan 3 kanten heeft.
Het huisje maakt deel uit van het terrein van La Grange du Moulin, waar zes huisjes een grote omheinde speeltuin, afgesloten verwarmde zwembaden, een bubbelbad, wasfaciliteiten en alle activiteiten die we aanbieden delen.
Het vakantiehuis is exclusief geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, meestal jonger dan 8 jaar, gemiddeld ongeveer 6 jaar in juli en augustus en 2 of 3 jaar op andere momenten van het jaar.
Ouders: er is een metalen wenteltrap met open loopvlak. (Dit heeft zowel aan de boven- als onderkant een traphekje.) Het ligt tegenover het zwembad. Het zwembad is volledig omheind en heeft ook een beveiligingsalarm en een kinderbeveiliging op op het toegangshekje. Kinderbed, kinderstoel, stoelverhoger, verschoningsmatje, speelgoed en boeken, traphekjes, potje en toiletbril, plastic servies en bestek, peutertrap en staafmixer zijn standaarditems in alle kindvriendelijke huisjes van La Grange du Moulin.

Boekingsinformatie

Ligging fleurie - la grange du moulin

De ligging van "fleurie - la grange du moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.