Grenier cottage at La Grange du Moulin

10
6
Gites.nl logo

Familiehuisje in Grenier voor 6 personen met 3 slaapkamers. Op de begane grond is er een open woon- en eetkamer een middelgrote keuken aan de voorzijde. De keuken is uitgerust met vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, aanrecht elektrische oven / grill, magnetron, koelkast met vriesvak, waterkoker en alle basis servies en bestek voor een comfortabele kindvriendelijke self-catering vakantie. Een open loopvlak, gietijzeren wenteltrap brengt u naar de eerste verdieping. Daar vind een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer voor één persoon, beide zijn voorzien van trekt en hangruimte. Er is een moderne badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, met veel warm water en met goede druk .. De trap gaat verder vaar de tweede verdieping - een grote open zolder slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. Er is een kleine kledingkast en 2 lade. We raden aan dat deze kamer wordt gebruikt door oudere kinderen die in staat zijn om veilig de wenteltrap te overbruggen om 's nachts de badkamer te bezoeken, of door een kind in een wieg. Er is een traphekje aanwezig. Een reiswieg past in elk van de slaapkamers en er is ook een houten kinderbed op de ruime overloop.
De vakantie-gite heeft een kleine patio aan de voor- en achterzijde. De buiten eettafel en stoelen bevinden zich aan de voorzijde.
De houtskoolbarbecue is aan de achterzijde met een houten tafel en stoelen voor twee. Deze gite ligt naast de baan. De baan is erg stil - alleen gebruikt door onze gasten en onze buren, en er is een poort die maar af en toe gebruikt mag worden door onze gasten bij aankomst - op andere momenten is het vergrendeld. Het familiehuisje werd oorspronkelijk gebruikt als graanschuur. Het heeft stenen muren op alle 3 verdiepingen.
De dikke stenen muren creëren een kelderachtig effect en in de hitte van de zomer is het huisje een welkome ontsnapping aan de middagzon. Net als Papillon is het een behoorlijk donker huisje. Het heeft een goed zicht op de speeltuin.
Kinderbed, kinderstoel, stoelverhoger, aankleedkussen, speelgoed en boeken, traphekjes, potje en wc-bril, plastic servies en bestek, kinderstap en staafmixer zijn standaard items in alle huisjes.

Boekingsinformatie

Ligging grenier cottage at la grange du moulin

De ligging van "grenier cottage at la grange du moulin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.