le Four a Pain

4
Gites.nl logo

Le Four à Pain is een mooi vakantiehuisje in Frankrijk met zwembad. Dit aantrekkelijke huisje staat op een terrein waar nog 6 andere huizen staan, die alle min of meer identiek zijn.
Je huis heeft een eigen omheinde tuin met bbq en tuinmeubels. Je hebt uiteraard ook toegang tot het grote gedeelde terrein, waar kinderen alle ruimte hebben om veilig rond te rennen. Ook is er een speelterreintje voor jonge kinderen: schommels, een glijbaan en een zandbak. Het vakantiehuis is goed ingericht met comfortabele meubels, nieuwe matrassen op de bedden, een vaatwasser, een wasmachine en alles wat je in de keuken nodig hebt. Er is gratis wifi. De voorzieningen en de toeristenbelasting zijn bij de prijs inbegrepen. We houden van dieren en laten in april, mei, juni en september huisdieren toe, evenals de eerste week van juli op aanvraag. Bij meenemen van een huisdier is er een supplement verschuldigd.
Er is een veilige parkeerplaats. Het zwembad is 17 x 9 m en is omheind en voorzien van een hek en wordt verwarmd door middel van zonne-energie. Veel van onze gasten komen elk jaar weer terug, dus we denken dat je het hier leuk zult vinden!

Boekingsinformatie

Ligging le four a pain

De ligging van "le four a pain" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.