La Charrue

10
Gites.nl logo

Vakantiehuis Le Logis is een zeer aantrekkelijke omgebouwde schuur. Het oorspronkelijke gebouw dateert uit rond 1640 en is op sympathieke en slimme wijze verbouwd met een leuke combinatie van oud en modern. Er is volledig ingerichte keuken met een koel-vriescombinatie, vaatwasser, wasmachine en er is satelliet-tv: de gîte is van alle gemakken voorzien.
Je vindt er een zeer comfortabele woonkamer met grote bank, satelliet-tv, open haard en houtkachel en een moderne, goed uitgeruste keuken.
Dubbele deuren naar een eigen, ommuurde tuin
Eettafel en stoelen voor 6 - 8 personen
Grote slaapkamer (begane grond) met een kingsize bed en een eigen badkamer met douche en toilet.
Tweepersoons slaapkamer (begane grond) met en-suite badkamer en toilet.
Boven: een kleine tweepersoonskamer met twee eenpersoonsbedden en nog een slaapkamer met een douche en een toilet tussen de twee slaapkamers.
De 5e slaapkamer is een mezzanine met 1 eenpersoonsbed. Er is een traphekje.
Naast de privé (en zeer zonnige) ommuurde tuin aan de achterkant van het huis, is er een kleine tuin aan de voorkant die leidt naar een groot gedeeld terrein (gedeeld met andere vakantiehuisjes), groot zwembad met zonne-energie (omheind en omheind) , privé off-road parking, boekenkamer, kinderspeelruimte met schommels, glijbaan etc.

Boekingsinformatie

Ligging la charrue

De ligging van "la charrue" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.