La Bigorre Holiday Cottages - La Grange

8.8
6
Gites.nl logo

De Grange is een van vier vakantiehuisjes op het terrein en biedt plaats aan maximaal zes personen, plus een kinderbedje. Benedenverdieping bestaat uit een grote open woonruimte, met een volledig ingerichte keuken, een eethoek en een woonruimte, evenals een aparte garderobe, toilet en wastafel.
Openslaande deuren openen vanuit de woonkamer naar een grote, op het zuiden gelegen privépatio, met uitzicht op de schommels, tuinen en velden achter La Bigorre.
Bovenverdieping bestaat uit drie slaapkamers - de grote slaapkamer met king-size bed biedt een fantastisch uitzicht over de velden achter La Bigorre en bossen in de verte. De kinderkamer is geschikt voor maximaal vier personen, met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed, evenals ruimte voor een kinderbedje, indien nodig. Dit, samen met de tweede tweepersoonskamer, biedt uitzicht op het zwembad. Er is ook de grote badkamer met bad en douche, toilet en wastafel.

Boekingsinformatie

Ligging la bigorre holiday cottages - la grange

De ligging van "la bigorre holiday cottages - la grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.