La Pommeraie

6
Gites.nl logo

La Pommeraie heeft een grote ingerichte massief houten keuken met alle moderne gemakken die u mag verwachten bij het huren van een van onze gites. De keuken heeft ook een ontbijtbar en zitplaatsen voor 6 personen.
Net naast de keuken is een bijkeuken (wasmachine) en een toilet / doucheruimte.
De lounge van 38 m2 in La Pommeraie heeft een weelde aan eiken balken boven het hoofd en stenen muren rondom. We hebben de kamer ingericht met hoogwaardige stoffering en traditionele meubels die prachtig in de omgeving passen. De lounge heeft een grote led-tv met Britse en Franse zenders en een blue-ray-speler.
In de tuinkamer vindt u extra, comfortabele zitplaatsen en eetmeubilair. Deze kamer heeft grote openslaande deuren die uitkomen op de speelruimte en de tuinen.
La Pommeraie heeft 3 slaapkamers op de 1e verdieping. De hoofdslaapkamer heeft een elektrisch (volledig verstelbaar) kingsize bed en een eigen douche/toilet. Indien nodig kan een reiswieg van volledige grootte worden toegevoegd.
Slaapkamer 2 heeft een tweepersoonsbed en slaapkamer 3 heeft 2 eenpersoonsbedden.
Direct boven aan de trap is een badkamer (ligbad/toilet en wastafel).
Alle slaapkamers hebben kamerventilatoren voor uw comfort.

Boekingsinformatie

Ligging la pommeraie

De ligging van "la pommeraie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.