Mulsanne

10
6
Gites.nl logo

Open de voordeuren en stap binnen in onze prachtig verbouwde 240 jaar oude verbouwde boerderij Mulsanne. Aan de linkerkant is het eetgedeelte en dan aan de rechterkant is de gloednieuwe ingerichte keuken. Een grote boog leidt naar de woonkamer met een prachtig dak dat een ronde zuil ondersteunt. Kijk omhoog en je ziet de galerij hierboven landen.
Er is ook een badkamer beneden (bad, toilet en wastafel).
Zoals al onze gites heeft Mulsanne een flatscreen led-tv, samen met Britse en Franse zenders, een dvd-speler, een bluetooth-geluidssysteem en een grote boeken- / dvd-bibliotheek. Onze gites hebben overal gratis wifi.
We hebben veel kinderspeelgoed en spelletjes toegevoegd om je kleintjes blij te maken.
Er zijn traphekjes voor uw gemoedsrust. We hebben een goede selectie hoge stoelen en stoelverhogers om u wat ruimte te besparen in de toch al volle auto.
De gesloten trap komt uit op de overloop van de galerij die zich uitstrekt in een L-vorm met een geweldig uitzicht op de lounge beneden.
4 deuropeningen leiden naar de 3 slaapkamers (2 met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden), een andere deur geeft toegang tot de badkamer (douche, toilet en wastafel).
Alle slaapkamers hebben kamerventilatoren en een mix van oud en nieuw grenen meubilair.

Boekingsinformatie

Ligging mulsanne

De ligging van "mulsanne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.