Le Petit Sorin

10
15
Gites.nl logo

Le Petit Sorin, genesteld in een rustige en landelijke omgeving, is een traditionele Charentaise boerderij die dateert uit 1897. De boerderij, het zwembad, de terrassen en de tuinen zijn omgeven door 2 hectare aan tuinen en zijn liefdevol gerestaureerd en kunnen worden gehuurd door maximaal 15 gasten, waarbij u het huis exclusief tot uw beschikking hebt.
Het huis is verdeeld over twee verdiepingen met twee volledig uitgeruste keukens en eetgedeeltes, twee woonkamers en slaapkamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Er zijn 6 badkamers die allemaal volledig zijn ingericht met douches en wastafels en ook is er een badkamer op de begane grond met een ligbad. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig voor alle gasten en er is overal gratis WiFi. Buiten biedt een geweldig zwembad met een terras en gazon met ligbedden. Er zijn ook twee terrassen aan de voor- en achterkant van het huis, ideaal voor lange lunches in de zon en luie diners tot 's avonds. Uitgestrekte tuinen aan de voorkant van de boerderij bieden een geweldige ruimte voor spelletjes of om gewoon een luie plek in de schaduw te zoeken om te relaxen.

Boekingsinformatie

Ligging le petit sorin

De ligging van "le petit sorin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.