Le Vallières

2
Gites.nl logo

Le Vallières is één van onze 3 vakantiewoningen op maar 900 mtr afstand van de rivier (estuarium) 12 km breed), met haventje en 12 km afstand van de 1e zandstranden. Het ligt aan de buitenrand van het gehuchtje Le Petit Chenac bovenop een heuvel, waardoor je prachtig uitzicht hebt op de riviermonding de Gironde, het dorpje Chenac en de wijnvelden. Deze sfeervolle en comfortabele vakantiewoning is geschikt voor 2 personen en een baby.
Deze voormalige stal is in 2017 volledig gerenoveerd tot een knusse, comfortabele vakantiewoning, met privé tuin en overdekt terras.
Deze gîte is grotendeels gelijkvloers en voorzien van een kleine maar volledig ingerichte keuken, met vaatwasser en 2 kookplaten. Bij de ingang beneden is een halletje (met bergruimte) met een badkamer en toilet.
Via een zeer luie ruime trap kom je op de entresol, hier bevindt zich het slaapgedeelte met een ruim tweepersoonsbed (160 x 200) met goede stahoogte. Het bed staat vrij van de muur zodat je rondom kan lopen. Bovenaan de trap is ook een openhang/leg kast voor kleding. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om naast heb bed een kinderbedje van 120 x 60. te plaatsen (gratis).
De volledig ingerichte keuken is van alle gemakken voorzien o.a. een vaatwasser, een Nespresso-apparaat en een koelkast met vriesvakje. In het woongedeeltje met open keuken staan verder nog een eethoek en 2 heerlijke luxe fauteuils.
De woonkamer biedt je toegang tot een ruim overdekt terras met een tuinset en luxe loungestoelen.
Een heerlijke rustige plek om te genieten, met zicht op de tuin, het heuvellandschap en de ondergaande zon!

Boekingsinformatie

Ligging le vallières

De ligging van "le vallières" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.