Le Petit Chenac

6
Gites.nl logo

Deze volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers ligt maar 900 mtr afstand van de rivier Gironde (12 km breed) heeft een lieflijk haventje en ligt op maar 12 km afstand 1e zandstranden. Het is gelegen aan de buitenrand van het gehuchtje Le Petit Chenac bovenop een heuvel, waardoor je prachtig uitzicht hebt op de riviermonding, het dorpje Chenac en de wijnvelden.
Deze voormalige oude boerderij  is al meer dan 300 jaar oud. Heel bijzonder is dat ondanks de renovaties, veel van de authentieke  muren en balken intact zijn gebleven. Door de dikke muren blijft het huis zomers heerlijk koel.
Het huis heeft een privé omheinde tuin, met mooi uitzicht op het sfeervolle straatje van le Petit Chenac en de zonnige tuin. Langs het huis, loopt een fiets- en wandelpad, op een enkele fietser of wandelaar na, is het heel rustig.
Op de begane grond bevindt zich de keuken met eethoek, woonkamer en  een toilet.  De keuken is voorzien van alle comfort, zoals een vaatwasser, grote koelkast met vriesvak en een wasmachine. Vanuit de ruime woonkeuken, komt u gelijk op het zonnige terras, met een grote tuintafel en luxe lounge set.
De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek met een goed gevulde boekenkast en spelletjes.  Op de 1e etage bevinden zich 3 slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. Op verzoek kunnen we we een kinderbedje (120 x 60) plaatsen bovendien is er voor de veiligheid een kindertraphekje.
Onze gezamelijke tuin heeft verschillende terrasjes om te luieren, te lezen of gewoon om te genieten van de natuur en de rust en landelijke omgeving. Een favoriet plekje is dan ook achterin de tuin onder de bomen waar je een prachtig uitzicht hebt op de rivier en waar het in de zomer altijd wat koeler is want er is bijna altijd wel een briesje vanuit zee.
Voor de kinderen is er een speeltoestel met een schommel, glijbaan, turnringen etc. Bovendien is er een zwembad, heerlijk om een verkoelende duik te nemen!

Boekingsinformatie

Ligging le petit chenac

De ligging van "le petit chenac" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.