La Grange

4
Gites.nl logo

La Grange is een ruime gite met 2 slaapkamers met veel karakter. Door de hele gite vind je hoge plafonds, prachtige zichtbare charentaise stenen muren en A-frame balken. Vanaf je privépatio kom je via grote glazen deuren de gite binnen in een ruime en lichte open leefruimte met een volledig uitgeruste keuken, een eethoek en een gezellige zithoek met een bank en uitzicht op de landerijen. Vanaf hier heb je ook toegang tot een privéterras aan de achterzijde met een tweede eethoek en een barbecue.
Een wenteltrap leidt naar de overloop op de bovenverdieping, waar de grote slaapkamer ligt met kamerhoge ramen en uitzicht op de zwembaden en de gemeenschappelijke tuin. Dit is echt een gezellige plek om te zitten en te genieten van het uitzicht. Aan de andere kant van de overloop bevindt zich een kleinere tweede slaapkamer met stapelbed. En een familiedoucheruimte met regenwaterdouchekop is zowel vanuit de hoofdslaapkamer als vanaf de overloop te betreden.

Boekingsinformatie

Ligging la grange

De ligging van "la grange" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.